Column


70 buiten de bebouwde kom? Borderij Decorte zoekt een oplossing!

"In een hilarische sketch leggen de theatermakers van Stofkruidt de gevolgen uit van de wisselende snelheid buiten de bebouwde kom voor hun bedrijf. Ze kruipen in de huid van Jean-Paul en Gabriël van Borderij Decorte.

Borderij Decorte is de laatste nog steeds producerende verkeersbordenkwekerij in de lage landen. Ze kweken op de traditionele wijze verkeersborden voor iedereen. 2017 brengt heel wat kopzorgen met zich mee. De regering heeft de snelheid buiten de bebouwde kom gewijzigd naar 70 in plaats van 90. Alle overtollige 70 borden worden verwijderd én teruggebracht naar Borderij Decorte! Gelukkig heeft Borderij Decorte een oplossing bedacht."
Bron www.focus-wtv.be

Meer info op www.borderij-decorte.be of www.stofkruidt.beBorderij Decorte - Nieuwe act van Stofkruidt

Authentieke familiebedrijven, ja ze bestaan nog steeds. Maar Borderij Decorte is uniek in zijn soort. Opgericht door Jozef Decorte in het jaar 1909 zijn ze de laatste nog steeds producerende bordenkwekerij in de lage landen. Ze kweken op de traditionele wijze verkeersborden voor iedereen.

De broers Jean-Paul en Gabriël Vanbreedegems zijn de laatste generatie van dit bloeiende bedrijf. Samen gaan ze op wandel met hun steekkar vol kweekserres om hun verse verkeersborden in wording te laten wennen aan hun toekomstige opdracht.

Graag stoppen ze even op hun tocht om je een uitgebreide uitleg te geven over hoe je nu echte verkeersborden kweekt. Misschien hebben jullie wel interesse in een gepersonaliseerd bord? Wil je wat zaden?

Maar het blijft een familiebedrijf en de bijhorende vetes zijn nooit ver weg…

Volg ons, zoek ons, boek ons vanaf 2017!

Meer info op www.stofkruidt.be of op deze pagina bij "Diensten".Diensten
Contact

Contactgegevens

Eierstraat 31
8530 Harelbeke
Belgium

0477 53 73 51